2011. május 9., hétfő

FIGYELEM...Újabb téma...:)Csipkebogyó Timi nyerte a közönség szavazást így ővé lett a megtisztelő feladat, hogy a következő témát kiírja és lőn....


JÁTÉK! X)

A filcmánián elért helyezésem okán most enyém a megtiszteltetés, hogy pályázatot írjak ki a kézműveskedni vágyók részére:) EZ egy remek alkalom kezdő alkotók részére is, hogy felkeltsék mások figyelmét:)
Ahogy azt már A http://filcmania.blogspot.com/2011/02/felhivas.html-n olvashattátok:

Filcesek Nemezesek szeretnélek egy közös alkotásra, Gondolkodásra, játékra hívni !!!!

drótosoknál és én úgy tudom az üvegeseknél isvan már néha hasonló kezdeményezés az együtt  alkotásra.Ezeket a példákat látva  fogalmazódott meg bennem  az a gondolat, hogy mi  
Filcesek- Nemezesek is , de  mindenkinek akinek van kedve kipróbálni magát, vagy csak szeretne játszani és egy kicsit együtt gondolkozni, azzal időről időre  egy-egy  témát körbejárnánk!
Mindegyik alkalomra más-más vállalja a „házigazda szerepét”- ezt én úgy gondolom, hogy  staféta szerűen adnánk át egymásnak. Pl egy szavazás „legje” lenne a következő téma kiírója.
Mit is jelent ez?
házigazda találja ki az adott témát és írja ki a játékot, adja meg a TÉmát.
Ő fogadja a határidő lejárta utáni napon a jelentkezők leveleit a elkészült munkákról készített képekkel.
A zárás után beteszi a blogjába, honlapjára a beérkezett műveket az alkotók neveivel feltüntetve, mely bejegyzést aztán szabadon a többi játékos is bemásolhatja a saját felületeire.
Jelentkezni az adott játékra a házigazda kiírási posztjában kommentben lehet!
FONTOS , hogy ez játék!- ne stresszeljetek, csak alkossatok...
Nem lesz semmilyen eredményhirdetés, itt  mindenki  csak nyerhet!Olyan technikákat, stílusokat próbálhatunk ki a filcezés és nemezelés  készítésen belül, amiről korábban nem is gondoltunk, vagy ha ismerjük is, önszántunkból nem próbálnánk ki de egy játék kedvéért miért is ne ...
Az elkészített ékeket nem sorsoljuk ki egymás között, mindenki elteheti magának, el-ajándékozhatja, eladhatja.
Viszont szavazni kell, lehet a kész munkákra , és az elnyerheti a következő kiírás Házigazda c. elnyeréséért.
A téma bármi lehetKor ( Reneszánsz, Art deco stb.) 1-1 forma /pl tulipán pipacs /, Mondák, mesék , zen vagy filc, vagy egy neves építész mint pl. Gaudi, vagy egy  stílus -akár a rá jellemző motívum, egy szín,akár egy hangulat, vagy évszak, de  tényleg bármi, ami eszetekbe jut !
Legyetek Kreatívak....
Fontos, hogy ez úttal ne használjátok fel korábbi munkátokat, legyen ez egy teljesen új alkotás, illetve mások „tollával se ékeskedjünk"!
Viszont természetesen a művészet más területeiről leshettek el mintákat, ötleteket, vehettek ihletet!  Sőt, jelen esetben ez szükséges is!

A második játék témáját egy dal adta:
"emberbe' városok, városba' emberek"
Kutassatok, tervezzetek, hiszen egészen tágra sikerült szabnom a határokat:)
Használhattok új technikát vagy eddig bevált módszereket!

A Kész alkotásokat MÁJUS 25-én déltután 14.00 órától másnap este 20.00 óráig várom!


Kérlek, segítsetek továbbítani ezt a felhívást, hogy minél több Nemezeshez, Filceshez, illetve más alkotni vágyó személyhez eljusson a híre!
Nagyon várom az alkotásokat! Remélem felkeltette érdeklődéseteket a kiírás, s sok munka születik.:)
Jelentkezés:
Kommentelés a bejegyzés alá, vagy a mail címemre: phibi_buffet@vipmail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése